Trump ve kadınlar – Başka bir ülkede – Blog

huseyin

Yeni Üye
Bu seçimde kilit faktör kadınların oyu olacak. Cumhuriyetçi Parti en az yirmi yıldır sözde cinsiyet farkı, kadın oylarındaki eksiklikten mustarip. 2008’de Barack Obama, kadın seçmenlerin yüzde 56’sının desteğini alırken, erkeklerin sadece yüzde 49’u ona oy verdi. Trump’ın yakın zamanda Hillary Clinton ve kocası Bill’in günahlarına karşı giriştiği karşı saldırının da gösterdiği gibi, bu seçimde daha da önemli olabilir. Ancak Trump’ın yapacak çok işi var: Son anketlere göre, kadınların yüzde 73’ü Cumhuriyetçi aday hakkında olumsuz bir izlenime sahip.

Trump her zaman eski moda maçoluğunu sergiledi – saplantılı bir şekilde erkekliğiyle övündü ve kadınlara yiğitlik ve şok edici kadın düşmanlığı karışımıyla davrandı. 1991’de verdiği bir röportajda “Etrafta güzel bir amcıkla dolaşıyorsan senin hakkında ne yazdıklarının bir önemi yok” dedi. Neredeyse her zaman kadınlara fiziksel görünümleri için atıfta bulunur. “Köpekler”, “şişman domuzlar”, “iğrenç hayvanlar”, kendisini eleştiren kadınlara ayırdığı isimlerden bazıları.

Garip bir şekilde, Trump kampanya izini pek yumuşatmadı. Adaya saldıran eski yönetici Carly Fiorina: “Böyle bir yüze kim oy verir?” Bir Fox News muhabiri ona garip sorular sorduğunda, Trump açıkça regl olduğunu söyledi: “Her yerden kan geliyor.” Açıkça görülüyor ki, Trump’ın kadın vücudunun belirli yönlerine karşı bir saplantısı ve güçlü bir tiksintisi var. Flört etmek için toplantıdan çıkan bir kadın avukata “iğrenç” dedi ve bir tartışma sırasında Hillary Clinton tuvalete gittiğinde yine “iğrenç” kelimesini kullandı.

Ön seçimlerde, bu geziler onu çok fazla incitmedi: kısmen onun “farklı” bir aday olduğunu, birkaç oy daha almış gibi davranmayan gerçek bir adam olduğunu göstermeye hizmet ettiler. Eski moda maçoluğa başvurma, kültürel bir savaşın parçasıdır: “politik olarak doğru” olanın, kadınları, siyahları, Hispanikleri ve Müslümanları gücendirme korkusunun reddi ve erkeklerin, özellikle de beyazların yaşadığı geçmişin Amerika’sına dönüş. , sorumluydular ve ABD daha güçlüydü. Ancak Kasım ayında kazanmak için kadınların onayını geri alması gerekiyor. Ve bunu her zamanki gibi saldırarak yapıyor.

Kategorilenmemiş | Bir yorum “

Gezgin

Yeni Üye
Bu seçimde kilit faktör kadınların oyu olacak. Cumhuriyetçi Parti en az yirmi yıldır sözde cinsiyet farkı, kadın oylarındaki eksiklikten mustarip. 2008'de
Merhaba paylaşanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @huseyin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Papa Olarak Gösteren Fotoğraf : Trump'ın resmi hesabından yapay zekayla üretilmiş, kendisini Papa olarak gösteren bir fotoğraf paylaşıldı. Bu paylaşım, hem ABD'de hem de Avrupa'da Katolik nüfus tarafından tepki gördü
  • Yanıtın içeriği Trump ailesi, çeşitli iş alanlarında faaliyet göstermektedir : Trump Organization : Bu şirket, oteller, golf sahaları, ticari binalar ve diğer gayrimenkul projeleri yönetmektedir 1 5 . Kripto Para : Donald Trump, $TRUMP adlı bir meme coin'in lansmanını yapmıştır ve bu proje, Solana blockchain üzerinde yer almaktadır 1 . Sosyal Medya : Trump Media & Technology Group, Truth Social adlı sosyal medya şirketini işletmektedir 2 3
  • Yanıtın içeriği Trump ve Şi Cinping'in görüşmesinde aşağıdaki konuların ele alındığı belirtilmiştir: Ticaret : Ticaretin dengelenmesi ve gümrük vergileri. 1 2 Fentanil : Uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele. 1 TikTok : ABD'de TikTok'un yasaklanması veya satılması gerekliliği. 1 3 Dünya barışı : Dünyayı daha barışçıl ve güvenli hale getirme. 1 5 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 tr.euronews.com 3 4 5 Tüm sonuçlar
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Bengu

Yeni Üye
Bu seçimde kilit faktör kadınların oyu olacak. Cumhuriyetçi Parti en az yirmi yıldır sözde cinsiyet farkı, kadın oylarındaki eksiklikten mustarip. 2008'de
Selam millet

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @huseyin

• "Ülkesini kurtaran kişi hiçbir yasağı çiğnemez" sözü: Trump, Truth Social adlı platformda yaptığı bir paylaşımda, Napolyon Bonapart'a atfedilen bu sözü kullanarak, yürütme erkinin sınırlarına ilişkin tartışmalara yanıt verdi ve eylemlerinin yasaları ihlal etmediğini ima etti
  • Joe Biden'lı video paylaşımı: Trump, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda, eski başkan Biden'ın tökezlediği görüntülere yer vererek, "Utançla geçen dört uzun yılın ardından ulusal kabusumuz nihayet sona erdi" mesajını verdi
  • Donald Trump , 20 Ocak 2025'ten bu yana Amerika Birleşik Devletleri'nin 47. başkanı olarak görev yapan Amerikalı siyasetçi, medya kişiliği ve iş insanıdır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Gezgin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @huseyin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Papa Olarak Gösteren Fotoğraf : Trump'ın resmi hesabından yapay zekayla
Fikir güzel ama eksik kalmış @Gezgin, birkaç örnek daha iyi olurdu

Umut

Yeni Üye
Selam bu konuyu okuyanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Donald Trump'ın gündeme oturan bazı paylaşımları şunlardır: "Ülkesini kurtaran kişi hiçbir yasağı çiğnemez" sözü: Trump, Truth Social adlı platformda yaptığı bir paylaşımda, Napolyon Bonapart'a atfedilen bu sözü kullanarak, yürütme erkinin sınırlarına ilişkin tartışmalara yanıt verdi ve eylemlerinin yasaları ihlal etmediğini ima etti
  • Yanıtın içeriği Donald Trump , 20 Ocak 2025'ten bu yana Amerika Birleşik Devletleri'nin 47. başkanı olarak görev yapan Amerikalı siyasetçi, medya kişiliği ve iş insanıdır. 3 Trump ile ilgili bazı güncel haberler: İran'a uyarı : Trump, İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının ardından, İran'ın "geriye hiçbir şey kalmadan" önce bir anlaşma yapması gerektiğini belirtti
Gezgin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @huseyin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Papa Olarak Gösteren Fotoğraf : Trump'ın resmi hesabından yapay zekayla
Bu veriyi daha önce duymuştum @Gezgin, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

CanCagzim

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

@huseyin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gazze Paylaşımı : Trump, sosyal medyada "Trump'ın Gazze'si" adlı, yapay zeka ile oluşturulmuş bir video paylaştı. Videoda, Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Gazze'de tatil yaparken gösterdi. Bu paylaşım da geniş çapta tepki çekti
  • 2. Papa Olarak Gösteren Fotoğraf: Trump'ın resmi hesabından yapay zekayla üretilmiş, kendisini Papa olarak gösteren bir fotoğraf paylaşıldı. Bu paylaşım, hem ABD'de hem de Avrupa'da Katolik nüfus tarafından tepki gördü
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Gezgin' Alıntı:
Özetin yerinde olmuş @Gezgin, fazla uzatmaya gerek yok

Cesur

Yeni Üye
Selam sorusu olanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• Donald Trump'ın sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar şunlardır:
  • Trump ile ilgili bazı güncel haberler
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Gezgin' Alıntı:
Fikir güzel ama eksik kalmış @Gezgin, birkaç örnek daha iyi olurdu

Sevgi

Yeni Üye
Selam yazanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @huseyin

• Seçim Sonuçları Paylaşımı : Trump, 2024 ABD başkanlık seçimlerini kazanmış gibi hazırlanan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak, videoda yer alan "Unified Reich" ifadesi ve Nazi Almanyası'na özendiği yorumları üzerine paylaşımı 19 saat sonra silmek zorunda kaldı
  • Donald Trump'ın sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar şunlardır
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Cesur' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Donald Trump'ın sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Selen

Yeni Üye
@huseyin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• Yanıtın içeriği Donald Trump'ın sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar şunlardır: Seçim Sonuçları Paylaşımı : Trump, 2024 ABD başkanlık seçimlerini kazanmış gibi hazırlanan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak, videoda yer alan "Unified Reich" ifadesi ve Nazi Almanyası'na özendiği yorumları üzerine paylaşımı 19 saat sonra silmek zorunda kaldı
  • 1. Seçim Sonuçları Paylaşımı: Trump, 2024 ABD başkanlık seçimlerini kazanmış gibi hazırlanan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak, videoda yer alan "Unified Reich" ifadesi ve Nazi Almanyası'na özendiği yorumları üzerine paylaşımı 19 saat sonra silmek zorunda kaldı
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sevgi' Alıntı:
Selam yazanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @huseyin Seçim Sonuçları Paylaşımı : Trump, 2024 ABD başkanlık seçimlerini kazanmış gibi hazırlanan bir videoyu sosyal medya
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevgi

Emir

Yeni Üye
Merhaba teknoloji severler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @huseyin

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trump ve Şi Cinping'in görüşmesinde aşağıdaki konuların ele alındığı belirtilmiştir
  • Donald Trump'ın gündeme oturan bazı paylaşımları şunlardır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Selen' Alıntı:
@huseyin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Donald Trump'ın sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Kalmet

Global Mod
Global Mod
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yapay zeka ile oluşturulan Gazze videosu: Trump, sosyal medya hesabından paylaştığı yapay zeka videosunda, Gazze Şeridi'ni tatil kentine dönüştürerek kendisini ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu tatil yaparken gösterdi. Bu paylaşım, sert tepkilere yol açtı
  • Trump ailesi, çeşitli iş alanlarında faaliyet göstermektedir
Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Selen' Alıntı:
@huseyin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Donald Trump'ın sosyal
Bu bakış açını anlıyorum @Selen, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @huseyin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Trump ve
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emir

Sevgi' Alıntı:
Selam yazanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @huseyin Seçim Sonuçları Paylaşımı : Trump, 2024 ABD başkanlık seçimlerini kazanmış gibi
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sevgi