Olmayan evlilik teklifi

canvade

Yeni Üye
Bob Morris, yaşlı babasının değiştiğini fark etti: arabası temizdi, tavırları düzelmişti ve gözleri daha parlaktı. Yeni bir “kız arkadaşı” vardı. Adı Arlene’di.

Arlene, Bob’un babasını severdi ama aynı zamanda ona net sınırlar da koydu. Bob hastalandığında onunla ilgilenmek istemedi ve Bob’un babasının Bob’u inandırdığının aksine, onunla evlenmek istemedi.

Bugün Anna Martin, Bob’a babasının son aşk hikayesi hakkında konuşuyor. Daha sonra yanlış anlaşılan bir teklif ve aşkın sınırları hakkında Arlene ile kendisi konuşur.

Bugünkü bölüm intihar hakkında. İntihar düşünceleriniz varsa veya tanıdığınız birinin bu düşüncelere sahip olabileceğinden endişe ediyorsanız, Ulusal İntiharı Önleme Yaşam Hattı numarası 1-800-273-8255’tir.


Modern Love’ın moderatörlüğünü Anna Martin, yapımcılığını ise Julia Botero, Christina Djossa, Elyssa Dudley ve Hans Buetow üstleniyor. Programın kurgusunu Sara Sarasohn üstleniyor ve Baş Yapımcımız Jen Poyant. Gösterinin miksajı Sophia Lanman tarafından yapıldı ve Maddy Masiello tarafından kaydedildi. Dan Powell ve Pat McCusker’ın orijinal müziklerine sahiptir. Tema müziğimiz Dan Powell’a ait.

Audm’den Daniel Jones, Miya Lee, Mahima Chablani, Jeffrey Miranda, Renan Borelli, Nina Lassam, Julia Simon ve Anna Diamond’a özel teşekkürler.

Düşünceler? Modernlovepodcast@Haber adresinden bize e-posta gönderin.

daha fazlasını ister misin modern Aşk? Geçmiş hikayeleri okuyun. TV dizisini izleyin ve bültene abone olun. Ayrıca NYT mağazasında ürünlerimiz ve iki kitabımız var: Modern Love: True Stories of Love, Loss, and Redemption ve Tiny Love Stories: True Tales of Love in 100 Word or Less.