“Ningún amor se desperdicia” – Haber

canvade

Yeni Üye
Veinte Animales de peluche yacían de Manera Siniestra Boca Abajo, Hombro Con Home, Formando Un Circulo Perfecto En El Suelo. 11 Años’ta Mary, ezoterik bir ritüel olarak kutlamak için bir merkeze gönderildi.

Yo ya estaba acostumbrada a ese tipo de cuadros. Mary’nin peluches’i, nesneleri en çok aşındıran nesnelerdir. Veteriner hekimlere danışan hastaneler, kendi sınıfındaki Mezunlar, Uzaylılar uzay keşiflerinde ve Batalla’daki askeri askerlerde.

De tövbe, abrió los ojos y dijo: “Quiero regalar todos mis peluches”.

“Ne? ¿Por qué?’ Me quedé de piedra.


“Nuestros que regalemos nuestros juguetes a other niños cuando ya no juguemos con ellos”.

“Çalışmalar, çocuklarla oynanır”, le dije.

“Lütfen, anne.”

Fui a la cocina and volví with un caja de bolsas de basura. Hayvanları incelerken, kuşatma altındayken acarició’yu, narinliği aşar ve bolsa’da metreden önce derin nefes alır. İkinci bolsa ile, las lágrimas ya resbalaban por sus mejillas.

“Herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez”, le dije. “Puedes quedarte con los speciales”.

Çalışma saati. “Todos oğlu özel”.

“Entonces, ¿por qué los regalas?”.

“Porque ya no sé jugar con ellos”. Su cara se frunció y luego dijo con su tipika precocidad: “Sé que que pensabas que eran solo peluches, pero no lo eran. Eran mis amigos. Bana bir tek tenya gönderdin. Antes cobraban vida, ahora ya no. Ve asla vidayı değiştiremezsin. Sé que no me crees, pero es verdad”. Bir sollozar empezo.

Pero le creí. Yapmak.

Hastalar bir klinikteyken, yeni bir botiquín ile trataba olan heridas suları, bir tarihi klinikte bir tenya olabilir. Öğrencileri eğitmek için, bir kaliforniya boleta’sı var; Çoğu zaman, bir bataryada puntos ve debil’leri numaralandırmak için özel bir “Gizli” tenía’ya sahip olursunuz. No solo anotaba el nombre, la edad y la ciudad natal de cada animal, qué también qué alimentos les gustaban, qué les asustaba ve qué les encantaba.


Se zafó del brazo que yo le había puesto sobre el hombro y dijo: “En realidad nunca kobraron vida, lo sé, pero en mi hayalión sí”. Se volvió hacia mí con a rabia korkunç. “Se me ha ido la dream y nunca me dijiste que pasaría esto”.

Bu nedenle, ergenlik çağının fisicos cambios cambios’u, deseaba’daki sınavın daha fazla ayrıntısıyla birlikte. Ruhaniyet ortamınız yok.

“Crecimiento’nun bir parçası”, mırıldanma.

“¿Pero no voy a volver a jugar con ellos nunca más?”. Su respiración se volvió agitada. “Var değil mi, verdad? Yalo se”. Bir dengeleyici empezo. “Se han ido”.

Estaba afligida, llorando decenas decenas de s queria los queria. Tek başına hayaller kurmak için esas olan hiçbir şeye karar veremezsin. Duygular gerçeklerden uzaklaşır.

Y girişleri, bir otel odası olarak yanlış deneyim deneyimi, düello için uygun olmayan bir deneyim deneyimi, entellektüel, duygusal, profesyonel, ruhani ve kişisel aşk ve aşk için tüm sabıa – bir pesar de Her şey – benim bir işim var ve gerçek şu ki: “Bueno, Mary Bear’ı sabes, parmaklarını ve dişlerini temizle, başka yönlere dalmayı dene. Como… ¡hacer cosas! Ya sabes, podrías” – mi cerebro se aceleraba – “tejer suéteres o hacer cosas con madera. Bir tabureyi kaldırabilirsiniz”.


Dejo de llorar y me miro. Sessizlikte.

“¿Hacer cosas con madera?”, las palabras llenas de sorna ve inanılmaz.

Había roto todas todas las que conocía que conocía sobre quien que está de luto. Düzenlemeye çalışın. Dikkat dağıtmak. Temanın değiştirilmesini amaçlayın. Bunu yapmak için canınızı sıkmaya çalışın.

Había entrado an panico. Geçmişten günümüze birçok doloroso dolor traicioné. Me dijo que todos sus amigos queridos habían muerto, y yo le dije que hiciera un taburete.

Bir muerte hayal gücüyle dolor con el lidar kişisel bir deneyim yaşarsınız. Farmasötiklerin birincil başlangıcımıza neden olduğu psikolojik bir travma nedeniyle, anestezi nedeniyle kötü bir tepkinin sonucu olarak, bir partide daha önce sahip olduğumuz yaratıcılığımız olabilir. Durante siete meses, antes que finalmente me diagnosticaran and me trataran, lloré por un bebé hayali que habia nacido muerto.

El o, dolor deneyimimi küçümsememek için daha fazla gerçek olamaz. El o de que un contecimiento tek başına gerçek kişi için gerçek kişi que psicose no lo hare menos harapador.


Bu, hayal gücünün tek başına dolması. Aşk, gerçek aşk çağının gerçek aşkıdır. Benim için, sihir çağının güveni, hayali ilişki. Pero el amor dönemi gerçek.

Tr El conejo de terciopelo, Hayal gücünün peluche kahramanı ve cobró vida’nın büyülü mucizesi – gerçek se hizo – yoğun bir amaca sahip olmak için. ¿Bütün soruların yok mu? ¿Yeni bir aşk, hayal gücünü de gerçeğe dönüştürebilir mi? Amor’un kalıcı olarak kalıcı hale gelmesi mümkün mü? ¿Aşkın sonsuza dek ölümlülüğe dönüşmesi nasıl mümkün olabilir?

Bazen, hiçbir işlev görmezler. Çoğu zaman, hiçbir şey yapamayacağınız bir sevgiyle aynı şekilde davranamazsınız.

XX serisinin düellosunda büyük uzman Elisabeth Kubler-Ross, “Aşk, betimlenebilecek en iyi şey, gerçek gerçek yaşam deneyimi ve hayatın dayanıklılığıdır” diye yazdı. “Es el único regalo de la vida que no se pierde. En son anda, gerçek podemos da olabilir”.

Ningún amor se desperdicia jamás. Şunlar dahildir: Canlı canlıları yumuşatmak için. Şu ana kadar var olan bebek dahil. Aunque el amor hiçbir karşılık gelmez. Aunque el amor, mal de amores kışkırtır. İlişkinin süresi yok. Bir dolor, eğitim veya muerte olabilir. Hayali aşk objelerini açın.


Aşk deneyimi bir çift, bir yaratılış.

Mary’nin sevgilisi ve kızı, ergenlik çağındaki çevrenin dostları tarafından destekleniyor, benim aşk tarzım ve anneme yaratacak bir bebé hayal gücü ile benim aşkım. El nino que amaba al Conejo de Terciopelo también lo perdio. Bir escarlatina’ya aşık olmak için niño’yu deneyin. El nine pudo crecer.

Boşa pasaría después için beni şaşırtmayın. Mary, soru sorabilecek kişileri keşfetmeye başladı: mukus. Küpler ve küpler, her şeyin altında. Bir peluches evinden önce, bu mescitte, hassas pegamento, borax ve purpurina ile mezclar için bir laboratuvar mesasına dönüştürülebilir.

Sahnenin tiyatrosu için seslendirme yapın ve beş kişilik bir hacerlo’ya kadar parmaklarınızı tek başınıza çalabileceğiniz bir kitap olarak bir kağıtta okuyun. Biblioteca’daki kostüm sınıfları için kitap ayırmanıza gerek yok. Neostra iglesia de koro femenino unió al coro femenino ve solfeo ve kanto serisi ile bir estudiar empezó.

Bankalarda oturduğum zamanlar ve Faure’nin “Réquiem” kantanı ve Bach’ın kantatları ile purpura que purpura’nın vestidalarının miro veinte şıkları ve parece tan fuerte, saf ve nüfuz edici bir ses yayan bir sese sahip olmam mümkün. Catedral Piedra Paredes gibi ve benim propio cuerpo fueran a desmoronarse al Travesarnos.

Tanrı aşkına. Cosas Maravilosas.

Sus nunca volvieron a la vida, pero algo queda de la vida que una vez vivieron. El dolor, kurtarılması gereken anlamına gelir. Quizá de este modo, el duelo nos da valor para to después de la perdidas, to pasar la la la la violate parte de la vivo, to create allgo nuevo. Bir tatil, bir zaman, bir kişinin kurtarılması için perdeleme yok. El Duelo Nos İzin Kaydedici.


Aşk ve sevgi yaratılamaz, ve düello yeni bir yaratmaya izin verir. Sıkışık bir aşka sahipseniz, umutsuzluğa kapılmayın.

Sonunda, Mary peluches’i kullanamadı. Tüm özel ürünlerle birlikte, buna karar verebilirsiniz. Ellos, junto con los Legos de mi hijo, las figuras de Galaksi Savaşı de mi marido y Emmeline, mi muñeca lahana yamasıestán ahora en el desván.

Muhafızların olduğu gece, Mary, bir yatakhaneye sığındı. Çoğu insan, bir su kampına geri dönmek için daha fazla can atıyor, donde los abraza por la noche. Bir vida bulamazsınız, hayatta kalabileceğiniz bir vidayı kurtarabilir ve var olan bir ellos sigueiendo’da bir vez ella vertió olan aşk. Amor que ella, o cualquiera, dünyanın dördüncü yerinde var.

Columbia, Carolina del Sur’da yerleşik sekreter olan Kerry Egan bir yazardır. Hayat hakkında.