Hasan Özer: Her maç bizim için final

Dogus

Aktif Üye
26 Kasım’da Sancaktepe 15 Temmuz stadında saat 13.30’da başlayacak olan müsabaka öncesi Nurettin Soykan Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, bu maçtan galip gelerek makus gidişata da dur demek istiyor.

Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Hasan Özer, bu hafta deplasmanda Tuzla ile oynayacakları maçın kendileri için çok değerli olduğunu ve puan durumunda farkın açılmaması ismine mutlak galip gelmeleri gereken bir müsabaka olduğunu söylemiş oldu. Deplasmanda daha yeterli oynayan bir Malatyaspor olduğunu da tabir eden Özer, “Deplasmanda daha uygun oynayarak istediğimiz puanları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Her maç bizim için final. Her maça hayli uygun hazırlanmak zorundayız. Ben oyuncularımın yeterli niyetinden ve çalışmalarından son derece mutluyum. Ellerinden gelen her şeyi yaptıklarına inanıyorum. Biz de onlara yardımcı olmak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Daima birlikte bu grubun âlâ olması için uğraş etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Zorluklarla çaba edecek kapasitemiz var”

Tuzlaspor maçı daha sonrası bay geçirecekleri haftada kadrodaki eksiklerin giderilmesi için ağır bir çalışma sürecine gireceklerini kaydeden Özer, “Bay geçireceğimiz hafta çalışma imkanımız olacak. Eksiklerimizi tamamlama açısından değerli bir müddetç olacak. Akşam 8’e konulmuş bir maç epey bir vakit bırakmadılar. Maçtan daha sonra oyuncuların dinlenmesi için değerli bir hafta. Enteresan biçimde daima Cuma günleri oynuyoruz. Bu tabi ki kadrosu olumsuz biçimde etkiliyor. Fikstürde de önemli meşakkatler var. Buna karşın her türlü zorluklarla uğraş edecek kapasitemiz var” formunda konuştu.

Buğra Çağıran: “Çıtayı yükseğe koyduk”

Yeni Malatyaspor kadro kaptanı Rahman Buğra Çağıran da idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geride kalan 3-0’lık Pendikspor yenilgisinin kendilerine yakışmayan bir yenilgi olduğunu söz eden Rahman Buğra, “Kötü ve bize yakışmayan bir yenilgi oldu. Bunu bu duruma getiren biziz. Zira evvelki maçlarda âlâ gayret ettik. Fakat Pendikspor karşısında bunu sergileyemedik. bu biçimde olunca herkes bize karşı tedbir almak durumunda kalıyor. Çıtayı biz yükseğe koyduk. Bu maçta düşük performans sergileyen de bizdik. Kendi adıma herkesten özür diliyorum, sarı kart cezalısı olduğum için. Ancak gönül isterdi ki mağlup olmayalım. Rakiplerimiz puan alıyor ve vakit ilerliyor. Vakit daraldıkça bizim aleyhimize işliyor. Önümüzdeki maçlarda yine birebir formu yakalayıp yolumuza devam ederiz” dedi.

“Kazanmamız gereken bir maç”

Bu hafta sonu oynayacakları Tuzlaspor maçını kesinlikle kazanmaları gerektiğini de tabir eden Çağıran, “Kazanmamız gereken bir maç. Üstlere yanlışsız tırmanışa geçirebilmemiz için kazanmamız gerekiyor. Onun şuurundayız. Arkadaşlarla birlikte bu niyete sahip biçimde idmanlarımızı yapıyoruz. daha sonrasındasında bir bay haftamız var. Son haftalara yanlışsız olması bizim için dezavantaj. Rakipler bizi görüyor. Biz rakiplerimizi bakılırsaceğimize daha sonraki süreçte bizi görüyorlar puan durumunda onların avantajını. Arkadaşlarımızla konuştuğumuz vakit çıktığımız maçlarda belirleyici öge daima biziz. Modülden bütüne gittiğimiz vakit biz ortaya ne koyuyorsak, ne kadar güzel koyarsak karşılığını o biçimde alıyoruz. Ne kadar makus olursak o biçimde alıyoruz. İkili çabalarda yahut uygun vurursan gol olur, vuramazsan gol olmaz. O da bize skor olarak makus dönüyor. Genç bir grup olduğumuz için fazlaca fırsat buluyoruz kıymetlendirme talihimiz az oluyor” biçiminde konuştu.

Doğukan Emeksiz: “3 puan almak istiyoruz”

Sarı siyahlıların deneyimli kanat oyuncusu Doğukan Emeksiz de Tuzlaspor ile oynayacakları maçı kazanarak Pendikspor yenilgisini telafi etmek istediklerini söylemiş oldu. Ligde kolay maç olmadığını belirten Emeksiz, “Bu ligde her maç kuvvetli. Kolay maç diye bir şey yok. Fakat deplasmanda güzel oynuyoruz. Bulduğumuz boşlukları kıymetlendirerek 3 puan almak istiyoruz. Yendiğimiz vakit her şey aksine dönebilir. Her şey daha düzgüne gidebilir. Bunu yapmak istiyoruz ve başaracağımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

Sezon öncesi kamp yapamadıkları için lige düşünceli başladıklarının da altını çizen genç futbolcu, “Kamp nazaranmemek bizim için eksiklikti. Bunu maç içerisinde hissettik. Lakin yeni yeni kendimize gelmeye başlarken ortaya bay haftası girecek. Bay haftasında yeterli çalışıp küçük bir kampmış üzere uygun değerlendirip dönem başı yapamadığımız kampı artık yapmak istiyoruz” diye konuştu.

İHA