Gustaf Westman'ın tasarımları kalabalıkları Los Angeles'taki geçici mağazasına çekiyor

canvade

Yeni Üye
Cumartesi öğleden sonra, Los Angeles'ın eklektik yaratıcıları Sunset Bulvarı'nda sıraya girmek için yeni bir neden buldu. El Prado'nun önünde doğal şarap yudumlamak ya da Pijja Sarayı'nda saatlerce oturmak için beklemek yerine tasarımcı Gustaf Westman'ın geçici mağazasına geldiler.

Seride birinciliği kazanan 27 yaşındaki dijital yaratıcı Billie Black, “Genel olarak Gustaf'ı seviyorum” dedi. “Gözüm tıknaz fincanda. Ben de spiral dergi rafını istiyorum.”

30 yaşındaki Bay Westman, 2020 yılında internet üzerinden mobilya ve eşya satmaya başladı ve kısa sürede TikTok ve Instagram'da takipçi kitlesi oluşturdu. Kıvrımlı ve büyük aynaları aranan dekorasyonlar haline geldi ve tabakları Internet It kızları için standart hale geldi. Ürünleri, büyük kupalardan (68 dolar) ve kalın tabaklardan (58 dolar), kıvrımlı mini masalara (750 dolar), mini çiçek aynalarına (2.200 dolar), pipo sandalyelere (1.150 dolar) ve damla kanepelere (3.360 dolar) kadar çeşitlilik gösteriyor.

Popüler bir model ve yemek pişirme fenomeni olan Nara Smith, özenle hazırlanmış ev yapımı yemeklerini sergilemek için sıklıkla tabaklarını kullanıyor ve İsveçli fenomen Matilda Djerf, kahvesini Bay Westman'ın büyük fincanlarından içiyor. İsveçli rapçi Yung Lean için bir ayna ve YouTube'un favorisi Emma Chamberlain için özel bir yan sehpa tasarladı.

Dolayısıyla Los Angeles'taki pop-up'ının ilk gününde yüzlerce alışverişçinin gelmesi sürpriz olmadı.

Los Feliz'de iç mimar ve aksesuar stilisti olan Kitty Rheault, kendisi ve birkaç müşterisi için alışveriş yapmak üzere pop-up'a gitti.

Bayan Rheault, “Tuhaf ve sofistike” dedi. “Şu anda gerçekten renkli, parlak bir stile sahip bir müşteriyle çalışıyorum ve stilin biraz itidalle uygulanmadığı takdirde kolayca ters gidebileceğini düşünüyorum, ancak bu tam yerinde.”

Koreatown'dan moda tasarımcısı 29 yaşındaki Essie Park, yıllardır hayalini kurduğu kıvrımlı pembe aynayı satın aldı.

Bayan Park, “Bu kadar maksimalist, hem maksimalist hem de basit olmasını seviyorum” dedi. “Çok fazla ve cesur ama çok fazla değil.”

Dışarıdaki kuyruk pastel Adidas Sambaları, mor ve turuncu boyalı saçlar ve eğlenceli tasarımlı kalın kazaklarla doluydu.

Stockholm'de yaşayan Bay Westman insanları selamladı ve Nick'in keto şekerlerini dağıttı. Yaklaşık bir düzine kişi, büyük tabaklarını almak, çiçek şeklindeki aynalarında selfie çekmek ve damlacıklı kanepelere oturmak için aynı anda açılır pencereye girebiliyordu.

Bay Westman, insanların tabaklar, vazolar, aynalar, şamdanlar ve dergi raflarıyla dolu bir rafı incelemesini izlerken, “Burası oldukça serin bir duygu” dedi. “Buraya gelip bir şeyler satın almak zorundaymışsınız gibi hissetmemenizi seviyorum.”

25 yaşındaki Shannon O'Halloran ve 25 yaşındaki Mikayla LoBasso, daireleri için eğlenceli dekorasyonlar bulmak üzere Culver City'den arabayla geldiler.

Bayan O'Halloran, “Dürüst olmak gerekirse, henüz ne alacağımdan emin değilim ama bir şeyler alacağım” dedi. “Sarı renkli kalın bardağım zaten var.”

Komedi sektöründe çalışan Bayan O'Halloran ve müzik sektöründe çalışan Bayan LoBasso, Bay Westman'ın çalışmalarının sosyal medyada dolaşan sayısız ürün arasında öne çıktığı konusunda hemfikir.

Bayan LoBasso, “Bu o kadar yenilikçi bir tasarım ki gerçekten kimsenin böyle bir şey yapmadığını düşünüyorum” dedi. “Pek çok şey herkesin gözüne çarpmıyor. Bunlar sizi yolunuza devam ettirecektir.”

Glendale'den nüfuzlu bir iç mimar olan 38 yaşındaki Samantha Klein, Bay Westman'ın mobilyalarının ve eşyalarının onun vintage tarzıyla eşleştiğini söyledi.

Bayan Klein, “Sıra dışı şeyleri, pastel renkleri ve rahat konforu gerçekten seviyorum” diyor.

“Onun yaptığını onun fiyatına yapan pek çok küçük tasarımcı yok” diye ekledi. “Benzer şekilde heyecanlandığım aynı fiyat aralığında bir şey satın alsaydım, muhtemelen vintage olurdu.”

37 yaşındaki Dulce Annese ve 35 yaşındaki John Forbes, teknoloji alanında çalıştıkları San Francisco'dan Bay Westman'ın çiçekli aynalarından birini almak için seyahat ettiler.

Bayan Annese, “Evimde zaten büyük bir ayna var ve yıllardır çiçekli aynaya bakıyorum” dedi.

27 yaşındaki Cassidy Sonnemann, Kuzey Hollywood'daki evine bir vazo veya mumluk almayı düşündüğünde şekerci dükkânındaki bir çocuğa benziyordu. Zaten Bay Westman'ın yemek takımlarına sahipti ama bu, açılır pencereyi daha da çekici hale getirmekten başka işe yaramadı.

Ürün geliştirmede çalışan Bayan Sonnemann, “Bu tabaklar ve fincanlar evimde en değerli olanlardır” diyor. “Yalnızca elde yıkanabilir, ancak aslında çok kavisli olduğundan yıkaması oldukça rahat.”

Bulaşıkları yıkamaktan nefret ettiğini söylemesine rağmen “Bunu umursamıyorum” diye itiraf ediyor.