Göztepe’nin yüzü güldü

Dogus

Aktif Üye
Geçen dönem Muhteşem Lig ‘de son 15 maçını kazanamayan ve küme düşme acısı yaşayan Göztepe , galibiyeti Sakarya’ya gelen taraftarıyla kutladı. Kardeş kulüp Sakaryaspor ve Göztepe içinde ise adeta dostluk rüzgarları esti. İki kadro taraftarı maçı bir arada seyretti. Göztepe idaresi de Sakaryaspor’un misafirperverliği daha sonrası yeşil-siyahlılara resmi hesabından teşekkür etti. Şu ana kadar 13 destek gerçekleştiren İzmir grubunda 7 yeni transfer birinci maçta alana 11’de çıktı. Teknik yönetici Turgay Altay, Ekrem, Buyruk, Yunus Emre, Palmer, Mamah, Yasin ve Hüsamettin’i 11’e monte ederken, Emre, Atanga ve Ali Akman oyuna daha sonradan dahil oldu.

“GOL OLSAYDI ÇOK ÜZÜLÜRDÜM”

Maçın başından sonuna kadar istediklerini alana yansıttıklarını tabir eden Altay, “Maça hayli âlâ başladık. Kendi oyun planımızı rakibin üstünde uygulamayı başardık. Maçı erken bitirebilirdik. Ciddiyetten biraz uzaklaştığımız vakit hayat cezayı bize kesiyor, maçta da o denli oluyordu. Son dakikada ayağımızdaki topu rakibe verdik ve golü yedik. Faul olmasaydı ve gol geçerli sayılsaydı inanılmaz üzülürdüm” yorumunu yaptı.

“KARDEŞLİK ÖRNEK OLMALI”

Anne tarafının Sakaryalı olduğunu lisana getiren Turgay Altay, “Maçta inanılmaz bir kardeşlik gösterisi vardı. Her iki topluluğun dostluğu Türk futboluna örnek olmalı. Kazanmak ya da kaybetmek bir yana, bu olgunun Türk futbolunda her alanda olması gerekiyor. Sakaryaspor’a canı gönülden muvaffakiyetler diliyorum. Her iki kadro da bulunması gereken yerde değil. Umarım nher iki ekip da layık olduğu yere çıkar” sözlerini kullandı.

DHA