Göztepe ve Altay şoku atlatmaya çalışıyor

Dogus

Aktif Üye
Gürsel Aksel Stadı’ndaki tribün terörüne yakından şahit olan iki ekibin futbolcuları ve teknik heyeti bu hafta oynayacakları müsabakalara konsantre olmakta zorlanırken, iki kulüp dış dünyaya kapılarını kapadı.

Pazar günü Adanaspor deplasmanına çıkacak Göztepe , Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde adeta kampa girdi. Oyuncular ve teknik heyet yaşanan olayların haricinde kalabilmek için büyük bir eforun içine girdi. Sarı-kırmızılı futbolculardan yalnızca futbola odaklanmaları istendi.


Sportif Yönetici Ivan Mance, Teknik Yönetici Ekrem Dağ ve Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu’nun oyuncularla hayli yakından ilgilendiği ve daima motivasyon konuşmaları yaptığı kaydedildi.

Altay’da da bir daha pazar günü iç alanda oynanacak Boluspor müsabakası öncesi teyakkuz ilan edildi. Çıkan olaylar daha sonrası kaleci Ozan Evrim Özenç’in başından faydalanmasıyla büyük şok yaşayan, akabinde saatlerce saha ortasında kaygıyla beklemek zorunda kalan siyah-beyazlı futbolcuların Boluspor müsabakasına motive olabilmek için ağır efor sarf ettikleri bildirildi.


Başında 4 santimetre yarık oluşan ve tedavisi daha sonrası taburcu olan Ozan’ın bu hafta nazaranv yapmayacağı kaydedildi. Sportif Yönetici Tuna Üzüncü ve Teknik Yönetici Sinan Kaloğlu’nun da daima oyuncularla birlikte olduğu ve ekibe moral aşıladıkları vurgulandı. İki kulübün idare kanadı tüm hafta boyunca omuz omuza vererek birlik ve birliktelik davetinde bulundu. (DHA)