Gerçek Ev Hanımı Leah McSweeney, Andy Cohen ve Bravo'ya dava açtı

canvade

Yeni Üye
Bayan McSweeney, görüntülü görüşmede “New York Şehri Ev Hanımları”nda yer almaya karar verdiğini çünkü bunun harika bir fırsat olduğunu düşündüğünü söyledi. Ancak oyuncu kadrosuna katıldığında şikayetini tekrarladı: “Bana söylenen tek şey 'Daha iyi içersin' şeklinde kodlanmış bir dildi.”

“Açıkçası drama ve kavgalar olacağını biliyordum” dedi. “İnsanların bazen seni seveceğini, bazen senden nefret edeceğini biliyorsun; biraz nesnelleşeceğini ve eğlendirmek için orada olacağını biliyorsun. Şirketin, yapımcıların ve kanalın kadınlara, izleyicilere baktığı gibi baktığını bilmiyordum. Bizi biraz daha insan yapacaklarını düşündüm.”

Bayan McSweeney, “New York City'nin Ev Hanımları”nın 12. ve 13. sezonlarında göründükten sonra dizinin 14. sezonu için geri dönmedi. Ancak “Housewives”ı çektikten sonra, geçen yıl yayınlanan “The Real Housewives Ultimate Girls Trip” dizisinin üçüncü sezonunun kadrosuna katıldı. Dizinin çekimleri sırasında ayıktı ve bazı bölümlerde oyuncular tarafından içki içmeye teşvik edildi.

“Ultimate Girls Trip” kadrosuna katılma kararı hakkında “Gerçekten en iyisini umuyordum” dedi. “Nasıl hissettiğimi bilen birkaç ağ yöneticisiyle birkaç görüşme yaptım ve bunun eğlenceli olacağını söylediler.”

Bayan McSweeney'nin davası, “The Real Housewives of New Jersey”in eski yıldızı Caroline Manzo'nun Ocak ayında Bravo ve diğer taraflara karşı “The Real Housewives of New Jersey”in çekimleri sırasında cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla dava açmasından haftalar sonra geldi. “Ultimate Girls Trip” bölümünde başka bir oyuncu tarafından cinsel tacize uğradı ve saldırıya uğradı. Bravo bu dava hakkında yorum yapmadı.

Geçen yaz, bir başka eski “Housewives of New York” oyuncularından Bethenny Frankel, realite yıldızlarını çalışma koşullarını iyileştirmek için sendikalaşmaya çağırdı. Ağustos ayında, iki eğlence avukatı Bryan Freeman ve Mark Geragos, NBCUniversal baş danışmanı Kimberley Harris'e hukuki bir mektup yazarak Bravo'yu bazı filmlerdeki “birkaç mevcut ve eski oyuncu ve ekip üyesi” adına “grotesk ve ahlaksız kötü muameleyle” suçladı. NBC realitesinin gösterdiği en kazançlı vakalar.”