Çocuğun gizliliği neden önemlidir?

canvade

Yeni Üye
Kilisemin Dominik okulunda gönüllü olarak çalışıyordum ve plastik bir kaydırağın üzerinde bir çocuk beklerken rahibin beni Puerta Mientras’tan görmesini sağlıyordum. Niyetiniz saludarlo, ama dijo nada değil. Siguió mirándome, labios pretados’la birlikte karar vermeyi planlıyorlar.

Sen de mirada’yı buldun. Ben daha önce görmüştüm, o da başından beri görmüştü, sanki elimde bir şey varmış gibi, sanki kibirli ve kibirliymişim gibi, sanki daha önce bütün dünyayı terk edebilirmişsin gibi, olağanüstü bir sessizliğin ortasındaydı. başarabilirdin.

Şimdi bu davranışlardan sadece birkaçına baktığımda, şunu söylemeliyim ki, tıp fakültesine gitmeyi neden seçtiğimin temeline iniyorum çünkü bunları doktor-hasta ilişkisine müdahale etmek için kullandım. Bana artık herhangi bir rolüm olmadığını, bana verdiği bir işin onaylanmasının bana şu anda ihtiyaç duyduğu onayı verdiğini söylediler. Çocuklarınız çoğu kişiliğinin sahip olduğu rolleri (baba, anne, baba, arkadaş) arıyor ve bana onlarla nasıl baş edeceğimi soruyorlar.

Aslında kendimden daha fazla iş yapabildiğim için oldukça profesyonelim, sabırlı bir insan olarak çok küçük bir çocuk, benden daha fazla duygu hisseden, uzun vadeli ve zorlu bir insan olarak. Ama başka durumlar da vardır, genellikle sakin bir günde eve gelirken, hayatı görmezden geldiğim küçük anlar, önümde duran hayatın farkına varmam gereken anlar vardır ve bana verilenler vardır. Beni yanıltacak küçük bir sürpriz Manos ve ben bir gelecek hayal ediyorum çünkü o çok değerli ve onun gibi Alguien’in yanında kendini rahat hissedip rahatlayabilir.

Soya pediatrisinden bu yana benim için en zor şey çocuklarımla tanışmaktı. Benim bakış açımın burada olması önemli. Her hasta insanda sürekli bir hastalık olarak bronşiolit, neömoni ve sepsisin bulunduğunu hissettim. Plevral tüpler, perforasyonlar, kalıtsal yaralanmalar ve sinir blokajlarının yanı sıra kan, sıvı ve antibiyotiklerin toplanması için yaygın olarak kullanılan dönen deriye bakıyor.