Ciddi ebeveynlik çağına hoş geldiniz

canvade

Yeni Üye
Korkmak kimin umurunda?


Tüm bu bilgilerin etkisi, teslimattan oyun tarihlerine kadar her yerde hissediliyor ve Y kuşağı ebeveynliği daha yaşlı nesillerde göz devirmeyi çağrıştıracak şekilde ciddiye alıyor. Mystic, Connecticut’tan 37 yaşındaki Bridget Shirvell, kızıyla birlikte bir doğum günü partisindeyken, başka bir çocuk ondan ayrılmak istediği için sinir krizi geçirdi. “Anne duyguları hakkında konuşmaya çalıştı ve orada bulunan büyükanne ve büyükbabalardan biri ‘Yumuşak ebeveynlikle ne yapıyorsun?’ diye sordu” dedi. “Sadece çocuğu arabaya bindirip gitmesini istedi. Ama bence sadece reddetmelisin. Uzun mesafe için içindeyiz” dedi.

“Bundan 20 yıl sonra o çocukla kuracağımız ilişkiden endişe duyuyoruz” diye ekledi.

Genç ebeveynler her zaman çocuk yetiştirmekle ilgilenmişlerdir ve genellikle çocukları hakkında, özellikle diğer ebeveynlerle konuşurlar. Ancak bu nesil için bir doktora gibi hissedilebilir. hayali bir ebeveyn üniversitesinde, bitmeyen bir ödev ve ders yağmuru ile. NY, Rochester’dan 40 yaşındaki Heidi Fichtner, “Aynı kitapların, aynı podcast’lerin, aynı Instagram kullanıcılarının etrafında dönüyoruz” dedi.

Ebeveynler bugünlerde çevrimiçi olarak alaycı yorumlar yaptıklarında, bunu özel olarak yapıyorlar. Küçük bir grup insan, potansiyel olarak bir tepki dalgasıyla karşılaşabilecekleri yorumlarda yayınlamak yerine, diğer ebeveynler ve ebeveynlik etkileyicileri hakkındaki en önemsiz düşüncelerini anonim kalabilecekleri Reddit forumlarında paylaşıyorlar. (“Şahsen izin almak istemiyorsan anlarım, ama lütfen sırf etkileyiciler sana söyledi diye bu benim çocuğumu mahvedecekmiş gibi davranmayı bırak,” diye yazdı bir kullanıcı.)

On buçuk yıldır New York City’deki ebeveynlere yardım eden 63 yaşındaki okula kabul danışmanı Joyce Szuflita, müşterilerinin son altı yılda kendilerini “bir buzdağının üzerinde yüzüyormuş gibi” hissettiklerini söyledi. denizde”, önceki nesil ebeveynlere göre daha endişeli ve kararsız.

Endişelenecek çok şey var – iklim krizi, borç, savaş, yaşlanan ebeveynler, bölünmüş bir ülke, pandeminin etkisi. Colorado’daki Columbine Lisesi’ndeki silahlı saldırıların dehşetini televizyonda canlı izleyen aynı nesil insanlar, kurbanlar kabaca kendi yaşlarında, çocukları saklanmak için özdenetim uygularken okuldaki silahlı saldırıları defalarca sindirmek zorunda kalıyorlar. masalarının altında. Bayan Fichtner bir küfür kullanarak, “Bu değişiklik için, bu çocukları bu dünyada nazik bir şekilde yetiştirmek için söylenecek bir şey var,” dedi.