Casey DeSantis’in stratejik tasarımı

canvade

Yeni Üye
Güzel ve Çirkin’den Belle’nin (1991 animasyon versiyonu) ve Galler Prensesi Catherine’in kabarık, parlak kırçıllı buklelerine sahip ve bol etekli, biraz yünlü ve pelerinli uslu bir sosyeteye yeni çıkmış kızın pastel tonlu gardırobuyla karıştırılmış. iki. First Lady’nin tarzını incelemeyi biraz sanat haline getiren “Saturday Night Live” ve “House of Cards”ın kostüm tasarımcısı Tom Broecker, “Ya dünyanın prensesi ya da First Lady kılığına giriyor” dedi. ve bayanları çoğaltın. “Her şeyin arkasında çok fazla niyet ve amaç var.”

Bunu kabul etmek, özünü – akıl sağlığı, kanser araştırmaları ve kasırga yardımı alanlarında yaptığı çalışmaları – baltalamak anlamına gelmiyor, ancak modern kampanyacılığın temel bir gerçeğini anladığı için ona itibar etmek. Chicago Üniversitesi Politika Enstitüsü’nün kurucusu ve Barack Obama’nın eski kıdemli danışmanı David M. Axelrod, “Başkanlık kampanyaları ruh için MRI’lardır” dedi. “İnsanlar sadece pozisyonlarınızı değerlendirmiyorlar, sizi bir insan olarak değerlendiriyorlar.” Bu amaçla, “Eşler bu resmin tamamlanmasında gerçekten önemli bir rol oynuyor” dedi.

Görüntü bu durumda anahtar kelimedir.

Camelot bağlantısı


Bayan DeSantis her zaman göz önünde bulundurulan bir moda olmasına rağmen, Bay DeSantis ile tanıştığı Jacksonville, Fla’daki WJXT’de yerel sunucu olarak geçirdiği zamandan öğrendiği bir dersle, geçen yıl stilini geliştirdi. 2022’deki seçim gecesinde, sadece Tampa Kongre Merkezi’nde sahne almaktansa bir devlet yemeğine gidiyormuş izlenimi veren, yere kadar uzanan, altın sarısı, tek omuzlu, fırfırlı bir elbise giymişti.

Bununla birlikte, çiftin kamusal özlemlerinin gerçekten habercisi olan Ocak ayındaki Açılış Günü kıyafetiydi: Avustralyalı bir etiket olan Alex Perry’den, omuzlardan sarkan entegre bir pelerinli, beyaz eldivenlerle giyilen nane yeşili bir elbise. Renginde ve çizgilerinde, soyunu doğrudan Kennedy döneminden alıyor gibiydi. Bu, yalnızca Bayan DeSantis’in kocasının State of State konuşmasında giydiği, portre yaka ve daha fazla beyaz eldivenle giydiği parlak pembe elbiseyle daha da güçlendi; dünya Amerikan tarihinde. Bay DeSantis’e Japonya’ya giderken giydiği buz mavisi elbise için de aynı şey geçerliydi, başka bir pelerin stili, bu sefer omuzlarında çiçekli apoletler vardı.