Bir Tinder maçı, yolculuk tutkusuna ve yabani bir düğüne yol açar

canvade

Yeni Üye
Keith Quinntarus Jefferson ve Constance Chinyere Ejismekwu, Aralık 2018’de Tinder’da eşleştikten sonra, aralarında özel bir şeyler olduğunu fark etmeleri uzun sürmedi. İlk olarak Yılbaşı gecesi FaceTime aracılığıyla iletişim kurdular ve ertesi gün ilk randevularına gittiler.

Salı akşamıydı. Bir Houston karaoke restoranı olan Three Sheets Bar and Grill’de taco yerken buluştular.

Birlikte daha fazla zaman geçirdikçe, içindeki yolculuk tutkusu 38 yaşındaki Bay Jefferson’a hızla bulaşan 35 yaşındaki Bayan Ejismekwu, “O zamandan beri, kelimenin tam anlamıyla başarılı olduk” dedi.

O maceracı jet sosyeteydi. Pasaport pul koleksiyonuna ayak uydurmaya çalışan oydu.


Houston’daki Verizon’da bir hesap yöneticisi olan Bay Jefferson, “‘Yunanistan’a gittim, İzlanda’ya gittim’ dedi” dedi. “Bu yerlerin hiçbirini bilmiyorum, bu yüzden 2019’da tüm yıl boyunca seyahat ettik. Ve bu riski aldığım için mutluyum.”

Birlikte ilk seyahatleri onları Mayıs 2019’da Denver’a götürdü. Orada Bayan Ejismekwu’nun “ilk uzaktan yabani ot deneyimi” olarak tanımladığı şeyi yaşadılar. Denver’da dik bir uçurumun üzerinde bir Airbnb rezervasyonu yaptırdılar ve esrar turuna çıktılar.

Houston’da özel muayenehanede çalışan bir konuşma-dil patoloğu olan Bayan Ejismekwu, “Bütün bu otları ve tüm bu farklı ürünleri yükledik ve o tepeye çıktık” dedi. “Dikkat edin, iniş ve çıkışlar tehlikelidir, bu yüzden bütün hafta sonu kendimizi orada barikat kurduk.”

Tek bir yerde takılıp kalmasına rağmen, deneyim “son derece akılda kalıcıydı” ve arka arkaya bir dizi geziyi ateşledi. Ancak Mart 2020’de, koronavirüs pandemisi vurduğunda seyahat alanı durma noktasına geldi. Çıktıktan ancak bir yıl sonra, çift başka bir önemli dönüm noktasıyla karşılaştı.


Karantinalar yaklaşırken, birlikte yaşamanın zamanı gelmedi mi?

Ejismekwu, “Dürüst olmak gerekirse hayır, çünkü benim derdim, evlenene kadar her zaman kendi dairemde kalmak istememdi,” dedi. “Ama pandemi bize kesinlikle o kişiyle yaşayabileceğinizi, onu tanıyabileceğinizi ve her şeyin yoluna gireceğini öğretti. Demek istediğim, salgın herkesi savunmasız olmaya zorladı.


Birlikte yaşamaya karar verdiler ve Aralık 2020’de Bayan Ejismekwu hamile olduğunu öğrendi, Bay Jefferson’un “Noel hediyem” dediği haber. Sonraki Mart ayında, başka bir büyük sürprizin ortaya çıktığı ortaya çıkan samimi bir cinsiyet açıklama partisine ev sahipliği yaptılar.

Bayan Ejismekwu, çift halkalı prenses kesim nişan yüzüğünü kastederek, “Sonra yüzüğü çıkardı,” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Etkinlik için yaklaşık 15 ila 20 arkadaş ve aile üyesi toplandı. Bay Jefferson, “Orada çok fazla yakın insan olduğu için, o gün evlenme teklif etmeye karar verdim,” dedi.

Oğulları Jackson Keith Ejismekwu Jefferson, Ağustos 2021’de doğdu. Çift, düğünleri için Jamaika ve Denver da dahil olmak üzere birden fazla yer düşünmüştü, ancak çevrimiçi bir arama onları seçtikleri mekana yönlendirdikten sonra sonunda Los Angeles’a yerleşti: Chinatown’daki Kim Sing Theatre.

Bay Jefferson, “Düzen tek başına bir ot düğünü için mükemmeldi,” dedi. “Avlularla birleşen sayısız dinlenme alanı ve ot otobüsü otoparkına kolay erişim tam ihtiyacımız olan şeydi.”


Tiyatroda ayrıca gecelik konaklamalar için rezerve edilebilecek altı süit de vardı. Alanın rahat havasından yararlanarak, 6 Mayıs 2023’te bir düğünden çok bir gecelik suareye ev sahipliği yaptılar. Yön, Hristiyan Meclisleri Kardeşliği tarafından atanan Bayan Ejismekwu’nun üvey babası Clarence Madison Ayers tarafından alındı.

Bir taco kamyonu, dört yıldan daha uzun bir süre önce ilk randevularına selam vererek, gece geç saatlerde atıştırmalıklar sağladı.

Etkinlik, düğün kutlamalarının sadece yetişkinlere özel bölümünün başladığı saat 19:30’a kadar çocuklara uygundu. 75 konuğun tümü pijamalarını giymeye ve sinemanın önüne park edilmiş seyyar kenevir salonunda önceden gösterilen filmlerden ve yenilebilir yiyeceklerden THC ve CBD ile aşılanmış masajlara kadar çeşitli esrar temalı etkinliklere katılmaya teşvik edildi.

“İnsanlardan tek duyduğumuz, ‘Bu şimdiye kadar gittiğim en iyi düğün; Ejismekwu, “Düğündeymişim gibi hissetmiyorum bile, çok rahatlamış hissediyorum” dedi. “Bir rahatlama ve salıverme atmosferi yarattık.”