Anahtarı Liberace’den Cardi B’ye değiştiren bir piyanist olan Chloe Flower

canvade

Yeni Üye
Soyadı: Chloe çiçeği

Yaş: 37

Memleket: Mechanicsburg, PA.

Şimdi yaşıyor: Aşağı Manhattan’da Frank Gehry tarafından tasarlanmış yüksek bir binada iki yatak odalı bir dairede.

Şöhret İddiası: Bayan Flower, klasik müziği pop ve hip-hop ile harmanlayan, kendi adını taşıyan çapraz tarzı ‘popsical’ ile tanınan bir klasik piyanist ve bestecidir. Bir zamanlar Liberace tarafından çalınan görkemli piyanolarda performans sergilerken, Alexander McQueen ve Azzedine Alaïa’nın eserlerini tercih ederek kendini sahnede modaya adadı. İlk olarak 2019’da Grammy Ödülleri sırasında Cardi B ile “Money” şarkısını seslendirdiğinde viral oldu ve yine Ocak ayında öfkeli izleyiciler onu Altın Küre sırasında kesilmiş müziği çaldığı için yanlış anladı (yalnızca reklamın içinde ve dışında performans sergiledi). molalar). “Yüzyıllardır aynı kalan bir türde yeni bir şey denemek zor,” dedi. “Klasiğin belirli bir şekilde olması gerektiği fikri var ve savaşmaya çalıştığım elitizm bu.”

Büyük mola: Manhattan Müzik Okulu’nda ve Kraliyet Müzik Akademisi’nde okuduktan sonra Bayan Flower, pop şarkı yapılarını trap vuruşları ve yaylılarla uygulayan popsical tarzını geliştirdi, ancak işini riske atmaya istekli birini bulmakta zorlandı. 2008 civarında, iyi bağlantıları olan bir arkadaşı onu Atlantic City’deki bir Babyface konserine götürdü ve Bayan Flower, sanatçının sahne arkasında buluştu. Daha sonra ona müziğinin bir GarageBand demosunu e-postayla gönderdi. Bayan Flower, “Müdürü bana cevap yazdı ve ‘Duyduklarını beğendi’ dedi” dedi. “Onunla tanışmak için annemle Los Angeles’a uçtum ve aynı gün beni imzaladı.”


Son proje: geçen aralık, Bayan Flower, Küba doğumlu besteci Tania León’u onurlandıran bir performansla Kennedy Center Honors’ta Başkan Biden için sahne aldı. Ocak ayında Lil Baby ile Saturday Night Live’da yer aldı.


Sıradaki şey: Bayan Flower, Popsical’da çalınacak radyo dostu bir Noel albümü kaydeder. Tatil standartlarıyla dolu olacak ve umduğu gibi, bir flüt solosu için mutlu bir şekilde davet edeceği Babyface ve Lizzo’nun konuk oyuncularıyla dolu olacak.

Yaşasın Özgürlük: Çiçek Hanım öğrenciyken, bir öğretmen onun teatral oyun tarzından rahatsız olmuş, bu yüzden eline bir kalemle vurmuş ve “Sen kim olduğunu sanıyorsun? Özgürlük mü?” Bayan Flower, Liberace’i hiç duymamıştı. “Evde ona baktım ve ‘Vay canına, onu seviyorum’ gibiydim” dedi. “Uymadı ve klasikten pop dünyasına geçiş yaptı.” Birkaç yıl önce, Liberace Vakfı ona aynalı bir piyano ödünç verdi. Şimdi şehre bakan yüksek oturma odasında duruyor. “Sonunda asansörle evime götürmem dokuz saatimi aldı” dedi.