Westminster Dog Show 2024: Kamera Arkası Fotoğrafları

canvade

Yeni Üye
Tenis topları güvenli bir şekilde istiflendi ve 2.500 köpek ve onların itaatkâr insan topluluğu bu hafta sonu Westminster Kennel Club Köpek Gösterisi için Queens'deki USTA Billie Jean King Ulusal Tenis Merkezi'ni geride bıraktı.

Etkinlik Cumartesi günü çeviklik, itaat ve dalış yarışmalarıyla başladı ve Pazartesi günü evdeki izleyicilerin daha iyi bildiği yarışmalara geçti: Best of Breed, Best of Group ve Best of Show.

Tenis merkezinde insanların köpeklere oranı 2'ye 1'dir ancak güç dengesi köpeklerin lehinedir. Bebek arabalarıyla gezdirilen boksörler, suni çim üzerinde heykel gibi poz veren Dalmaçyalılar ve asfaltı süpürmesinler diye kulakları çenelerine bağlanan basset tazıları vardı. Bakım için ayrılmış bir çadırda, bir Lhasa Apso dikkatlice düzeltilirken, birkaç oyuncak kaniş köpüklü bahçevanlara dönüştürüldü.

İlk kez 1877'de düzenlenen etkinlik, bir yüzyıl boyunca Madison Square Garden'a ev sahipliği yapmıştı ancak salgının başlarında şehrin hemen dışındaki bir mülk olan Lyndhurst'e taşındı. Bu, gösterinin Queens'in Flushing bölümünde düzenlendiği ikinci yıl. Arthur Ashe Stadyumu, gösterinin ana etkinlikleri için lüks konaklama birimleri sunmaktadır.


Kazansanız da kaybetseniz de köpekler son derece iyi davranmaya devam etti. Birden fazla yiyecek tezgahında bira, cin tonik seçeneği olan kişiler daha çeşitli sonuçlar elde etti.

Kredi…Haber'tan Jonah Rosenberg

Köpekler kazansa da kaybetse de etkinlik boyunca soğukkanlılığını koruyor. İnsanlar ise masada heyecan, korku, mutluluk ve yıkımla her şeyi yönetiyorlar.