Westminster Dog Show 2024 canlı güncellemeleri: Gösterinin En İyisi jürisi ve grup kazananları

canvade

Yeni Üye
14 Mayıs 2024 19:27 ET

14 Mayıs 2024 19:27 ET

Geçtiğimiz hafta sonu kariyerlerinin en büyük etkinliği için New York'a seyahat eden A listeliler, etrafları çevrelenmiş halde araba ve şoförle ya da uçakla geldiler. Bırakın kuru mama ya da gıcırdayan oyuncakları, yanlarında pasaportları bile yoktu.

Ancak her biri çok iyi bir köpektir.


Bu yılki Westminster Kennel Club Köpek Gösterisine katılmak için yaklaşık 2.500 en iyi köpek New York'ta. Ana etkinlik olan cins değerlendirmesi Pazartesi günü başlarken, birkaç yüz köpek daha şimdiden çeviklik, itaat ve iskeleden en uzağa dalma yeteneğini test eden yarışmalarda yarıştı.

Gösteriye katılmak yıllar süren eğitim ve çaba gerektirir. Fuara giden yol, araba veya uçakla saatlerce veya günlerce süren yolculuklar planlayan ve binlerce dolar değerindeki ekipmanı (bakım masaları, endüstriyel sınıf saç kurutma makineleri, tasmalar, tasmalar, oyuncaklar, vb.) paketleyen sahipler ve bakıcılar tarafından kapsamlı bir organizasyon gerektiriyor. kuru gıda vb. ve seyahat programlarının gecikme veya iptallerden etkilenmemesi için dua edin.

İkramlar pazarlık konusu değildir.

New York'a bir Russell Teriyer ve bir Cairn Teriyer ile gelen 71 yaşındaki Shell Lewis, “Dondurularak kurutulmuş ördek veya dondurularak kurutulmuş karaciğer gibi sağlıklı, tek malzemeli yiyecekleri stoklamaya çalışıyorum” dedi. Ancak gösteri günlerinde köpeklerine “özel ve değerli bir şey” veriliyor.

“Bu, McDonald's'tan iki sosisli bisküvi almakla ilgili; ben bisküvileri yerim, onlar da sosisleri alırlar” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yerel, bölgesel ve ulusal köpek yarışmalarında şampiyonluk kazanmak, sürekli sürüş gerektirir ve uzun yolculuklar normdur. Eğitmenleri köpeklerin çoğunun sokağa alışkın olduğunu söylüyor.

Bayan Lewis, iki yaşındaki Russell Teriyeri Spangle'ı çeviklik yarışmasına göndermek için Cenevre, Illinois'den 14 saat sürdü (maalesef Spangle ön turlarda elendi). Bayan Lewis ayrıca 7 yaşındaki Cairn terrier köpeği Nora'yı da getirdi.

Bayan Lewis, “Henüz araba kullanmayı öğrenmediler ama mükemmel gezginlerdir” dedi.


Daha fazla göster