Orville Peck, 'kabare'de maruz kaldığını doğruladı.

canvade

Yeni Üye
Önce en önemli şey: Maske geliyor.

Ülke şarkıcısı Orville Peck, Rebecca Frecknall'ın “kabare” nin cızırtılı üretiminde bir sonraki moderatör olduğundan, yatırımlı çevreler Bay Peck'in karakteristik aksesuarı aracılığıyla ateşli bir şekilde spekülasyon yaptı: Muhtemelen terzilik vizit kartından vazgeçer mi? Tam bir yüzün duygularını harcamadan nasıl dürüst, yaygın olarak değerli bir performans sunabilir?

Ancak son zamanlarda yapılan bir röportajda, şarkıcı bu ay Broadway çıkışını kutlarsa maskelenmeyeceğini doğruladı.

Midtown Manhattan'daki Sivil Hotel'deki (maskeli) röportaj sırasında 37 yaşındaki Bay Peck, “Maske bir sanatçı olarak ve çok büyük bir kişisel parçam olarak ifademin bir parçası” dedi. “Ama bu rolü oynamak, saygı ve dürüstlük ve umarım iyi bir performans sergilemek için buradayım. Benimle ilgili değil. Ben bir Orville Peck şovu yapmaya çalışmıyorum. “

Uzun zaman önce maske olmadan sahne aldı, Bay Peck, 31 Mart'ta ilk performansında “biraz sarsıldığını” hissettiğini söyledi. Hayranları da olabilir: Birçoğu 2019'dan beri ilk -toplu albümü “Pony” yi yayınladığında şarkıcının yüzünü görmeye çalışıyor.

Ocak ayında, eşcinsel olan Bay Peck'in “Kabare” nin şu anki Broadway'in yeniden reddedilmesinde Adam Lambert'in yerini alacağı açıklandı, Kander ve Ebbs, Naziler iktidara geldiğinde çökmekte olan Berlin Gece Kulübü'nde neler olduğu konusunda müzikallere ibadet etti. (Joel Gray, esrarengiz moderatörün rolünü yarattı; Eddie Redmayne bunu bu prodüksiyonda yaptı.)

Maskesiz performans Bay Peck'in konfor bölgesinden olabilir, ancak sahne değil. Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde, tiyatro dünyasında tanışan ebeveynlerle büyüdü. Babası bir ses mühendisi ve annesi bir yerdi.

Bay Peck, bale okuduğunu ve çocukken dokunduğunu ve daha sonra dans ettiğini ve profesyonelce davrandığını söyledi. Ülke müziğinin hayranı olarak, nihayet Johnny Cash ve Merle Haggard'ı ilham kaynağı olarak ve Willie Nelson ve Kylie Minogue'u düet ortakları olarak sayan bir ülke müzik sanatçısına dönüştü.

Ancak, “Cabaret” deki performansını en çok etkileyebilecek punk ve hardcore gruplarda oynayan Bay Peck'in geçmişi. En azından yeni bir prova sırasında, kendisi ve aktörleri “Welcome” şovunun açılış numarasından geçtiklerinde görünüyordu.

Kısa süreli saçlar ve yalın üst vücudunun üzerinde siyah bir tişörtle ve maskesi olmayan Bay Peck, bir Berlin gece kulübünün merakını memnuniyetle karşılayan bir Alman fop gibi ve daha çok siyah bayrağın ön adamı gibi, 1984 civarında bir mosh çukuru için kaynak süresini oluşturan Henry Rollins gibi.

Geçici aşamada Kavorte'de, Bay Peck kaslarını kapladı, gözlerini daralttı ve patlayan bir baritonda şarkı söyledi – sıcağında akıllı görünüyordu. Ama sonra bir bacağını genişletti, zıt topuğunu kaldırdı ve rulolarını uzattı. Ülke kişisini tanımlayan Butch-Femme-push-pull, maskesi olmasa bile oradaydı.

Provadan sonra, Bay Peck de yerde olduğu kadar kırıldı. “Hayatımda hissettiğim en çok yorgun hissediyorum,” dedi gülerek.

Röportajlarda, Bay Peck, minimalist yalnız Ranger'dan maksimum brothelo perdesine kadar stilistik olarak karakteristik maskelerinin sanatsal olarak, potansiyel olarak savunmasız bir pozisyon açacak kadar güvende hissettiğini açıkladı. Ancak Bay Peck, “kabare” de bir tane olmadan yapmak zor bir karar olmadığını söyledi.

“Bunu hiçbir şey için yapmadım,” dedi Peck. “Ama bu muhtemelen şimdiye kadarki en sevdiğim müzikal.”

Bay Peck, yakın zamanda 14 yaşında yazdığı bir günlük girişine rastladığını söyledi. Beklemediği şey, şovda söylediği bir zamanda oynamaktı: “Bir zaman geçiriyormuş gibi hissetmiyordu.”

“Siyasetinizin ne kadar ince olduğuna bakılmaksızın, birisinin şovu görebileceğini ve şu anda tam olarak olanlar olmasa da korkunç bir şekilde benzer olduğunu kabul etmediğini sanmıyorum.” Dedi.

Bay Peck'in dans kartı, 2011'de yaklaşık bir yıl yaşadığı Los Angeles'tan New York'a geri döndüğünden beri dolu. Kısa süre önce arkadaşı Norman Reedus tarafından bir fotoğraf sergisinin açılışına katıldı ve Patti Smith'e ve Tibet House Us için bir avantaj konseri için Carnegie Hall'daki diğer şarkıcılara girdi.

Ayrıca New York Sosyal Takvimi: Cafe Gitans'taki Yemekler, Brooklyn Steel'deki konserler ve “Rupauls Drag Race” in bu sezonun ön müdürü Onya Nurve'de tezahürat etmek için kanepesinde geceleri doldurdu. Onya'nın bir videosunu izlerken gözleri maskesinden parladı, “belki bu sefer” Liza Minnelli'nin 1972'den “Cabaret” film uyarlamasında hala taçlandırılmış bir şarkı.

“İnanılmaz,” diye büyüledi, “eşcinsel sahnedeki en büyük dostluk grubum, nerede olursa olsun, genellikle sürükleme kraliçeleri.”

Bay Peck, arkadaşlarınızla takılmaktan da hoşlandığını söyledi – maruz kalmak! – Kartalda Manhattan'da Jockstrap gecesinin popüler bir çekiliş olduğu eşcinsel bir deri bar var.

“İronik ki, maskemi giydiğimde aniden anonim olarak anonim değilim” dedi. “Garip kısım, anonim olduğum. Sadece maskemi çıkarıyorum ve normal gibi dolaşıyorum ve sonra kimse kim olduğumu bilmiyor. “

Bay Peck, bir gün başka bir müzikal yapmayı düşüneceğini, belki de “The Fantasticks” in haydut sayacı El Gallo'yu, maskesini kaybetmesi gerekmeyebileceği bir rol oynamayı düşüneceğini söyledi. (Kayıt koleksiyonu dijital çağdan daha fazla altın çağını reddediyor: “Müzik tiyatrosunu 'Wicked'in etrafında durdurdum, itiraf etti.)

Şu anda Bay Peck, kaplamanın yayılmasıyla barış içinde geliyordu.

“Değişim iyi,” dedi. “Hiçbir şey kalıcı değildir.”