Onay veya Reddet: Graydon Carter Edition

canvade

Yeni Üye
Maureen Dowd: Annie Leibovitz pasaport fotoğrafını çekti.

Graydon Carter: Pasaport fotoğrafımı çekti.

Onlara James Bond'un scrtifik edilmesi gerektiği söylendi.

Onaylamak! Bir yıl boyunca tüm adamları Oscar partisi için James Bond oynamaya davet ettim. Bir nedenden ötürü, herkes biri dışında ya da mevcut olmayanlar dışında çalıştı. “You Majesty Secret Service” de Vorsee Connery döneminde yayınlanan George Lazenby'yi aldık. Onu barda yalnız keşfettim ve hayal ettim. Sadece düz bir şekilde baktı ve sonra döndü ve bir üniversite gazetesinde genellikle izin verilmeyen kokulu bir dilde bana alçakgönüllü yapmam gerektiğini söyledi.

Şu anda ve bekar olduklarında “People” sayfası için komik lezzetler yazdılar ve Newsweek'in “Haberciler” başlıklı People sayfasının versiyonunu yazan genç kadınla romantik bir karşılaşma yaptılar.

Yorum yok.

Şimdiye kadar tanıştığınız en komik iki commedi olmayanlar George Clooney ve Anderson Cooper.

Her iki durumda da, o kadar komikti ki, onlara durmaları gerektiğini söylemek zorunda kaldım çünkü trakeimin kırılacağını düşündüm.

Bir Haberler Push Alert, Vanity Fuarı'ndan ayrıldıklarını duyurduğunda, daha sonra birkaç arkadaşına telefonlarında öldüklerini düşündüklerini söylediler.

Evet, ve bazıları için kasıklarında bir bahar vardı.

Anna Wintour emekli olmalı.

Kesinlikle hayır. Bence onlarca yıl devam edebilir.

Putin onu Fuar'ın kapağını almak için bir kez aradı.

Reddetmek.

Kushners yeni Kennedys.

Reddetmek. Yeni Bobby Kennedy Juniors, eğer ailenin bahsettikleri kolu ise.

Batı Köyü, çok fazla aile yararı ve kültürü olmayan genç Frat Bros tarafından istila edildi.

Henüz değil. Belki süreçte.

Taylor Swift, Waverly Inn'de ömür boyu bir yasağa sahiptir.

Hayır, Taylor Swift'i seviyoruz.

Harry ve Meghan acımasız.

Bill Simmons bunu söyleyebilir. Asla yapmam. Grifter'ın doğru kelime olup olmadığından emin değilim. Markada bulunan biri için İngilizce ifadesi olan daha fazla “Şanser”.

Warner Bros. Discovery'nin arkadaşı David Zaslav oldukça telafi edildi.

Çılgınca düşük ücretli.

Tom Cruise onları Scientology'ye dönüştürmeye çalıştı.

Reddetmek.

Kanada rozetinden siparişlerini yakalarında taşıyan insanlar muhteşem.

Reddetmek. Sadece bununla gurur duyduklarını düşünüyorum.

Demokratların 2028'de ünlü bir adaya ihtiyacı var.

Onaylamak. Bir adaya ihtiyacınız var ve ünlü olsun ya da olmasın, güçlü bir bankanız var. Altı ay sürecek ve bir şeyler çözeceksiniz ve sonra bir güç olacak.

Saçınızı her gün onarmak için iki saate ihtiyacınız var.

Tanrım, bundan çok daha fazlası.

Onlar bir genç olarak Kanada'da bir mezarlıktı.

Bir gün boyunca bir mezarlıktaydım. Kanada'daki zemin yılda yaklaşık yedi ay donmuş ve ödediğimizi söylediğimiz liseye kaydoldu, siperlere gelmek istiyorlarsa saatte iki dolar bilmiyorum. Parayı kullanabileceğimi düşündüm ve ilginç olduğunu düşündüm. Ve kırıldı ve korkutucuydu ve ikinci gün görünmedim.

Faks üzerinde iki kez kovuldular.

Onlar iş değildi. Sözleşmeler gibiydiler.

Onlara en seksi 10 Kanadalıdan biri deniyordu.

Onaylamak.

Dünyanın en iyi Martini tarifine sahipsiniz.

Esasen onu Dukes London'da yapan yaşlı adamın tekniğini kopyalıyorum. Her şeyden önce, dondurulabilecek her şeyi donduruyorum. Cin veya votka. Ve cam. Bir martini için Kitschy uluslararası sembolü olan bu V-Glasses'e kıyasla küçük bir coupé tercih ediyorum. Biraz solucan ağacını seviyorum, yarısı onun. Sonra çırçır veya votka – muhtemelen bir buçuk onstan fazla değil – ve buzdolabından üç zeytin ve küçük bir kaşık zeytin suyu.

Bir caroffer paketlerken kendilerini önde gelen otorite olarak görüyorlar.

Bu, beş kişilik bir baba için gezinin ayrılmaz bir parçasıydı. Bir şeyleri puanlamaya başlamadan önce düşünün. Başlamadan önce her şey kaldırımda olmalı. Daha büyük ceplerle başlayın. Sonra, tetris benzeri, onları kamyona veya sırtına sığdırın. Sakin kalmaya çalışın.