Katherine Corrado ve Paul Gerke, New Jersey’deki Florham Park’ta evlendiler

canvade

Yeni Üye
Katherine Mary Corrado ve Paul Ryan Gerke, Eylül 2020’de flört uygulaması Bumble’da birbirlerinin profillerini ilk gördüklerinde birbirlerine temiz bir nefes aldılar. Bayan Corrado için tek bir sorun vardı: Bay Gerke bir “televizyon adamıydı”, bu yüzden sola kaydırdı.

Aynı alanda çalışan Bayan Corrado, “Gerçekten çok tatlıydı” dedi. “Ama kendime televizyonda başka bir adamla çıkmayacağımı söyledim.”

36 yaşındaki Bay Gerke, başka bir gazeteciyle çıktığında tam tersini hissetti. “Alanımız belirli bir kişilik tipini kendine çekiyor” dedi. “Akıllı, hızlı ayağa kalkıyor; bu Katie. Ve o çok tatlı. Eğer yaşlanıp ağarıncaya kadar bakacağım bir yüz seçmem gerekse, onunkini seçerdim.”

Sola doğru ilk kaydırmanın ardından Bayan Corrado fikrini değiştirdi ve Bay Gerke’nin profilini tekrar açtı. Ona 90’ların sitcom Boy Meets World’den bir GIF gönderdi ve kısa süre sonra bir tarih belirlediler.

Cedar Grove, New Jersey’de büyüyen 33 yaşındaki Bayan Corrado, New York City’deki bir istasyon olan PIX11’de muhabir ve hafta sonu sunucusu olarak çalışıyor. Fordham Üniversitesi’nden iletişim alanında lisans derecesine sahiptir.

Bay Gerke, Davison, Michigan’dandır. Bir yıl önce NewsNation’daki ulusal muhabirlik ve spikerlik görevinden ayrıldı ve şu anda canlı ve dijital etkinlikler düzenleyen bir şirket olan Clarion Events’te içerik direktörü olarak çalışıyor. Michigan-Flint Üniversitesi’nden iletişim alanında lisans derecesine sahiptir.

İlk randevuları Yukarı Doğu Yakası’ndaki bir İtalyan restoranı olan Uva’daydı. Burada Bay Gerke doğru tahmin etti ve Bayan Corrado’nun en sevdiği içecek olan Aperol Spritz’i sipariş etti.

“Bunun çok popüler bir içecek olduğunun farkındayım ama onları sevdiğimi bilmiyordu ve kendisi de hiç denememişti” dedi. “O anda bu adamın özel olabileceğini düşündüğümü hatırlıyorum. Benim için küçük ama önemli bir an oldu.”

Bay Gerke harika bir ilk buluşmayı hatırladı. “Katie’yle uğraşmak kolaydı ve hemen bir bağ hissettik” dedi.

Aşk hikayelerinin “Manhattan’da haftalık yürüyüşler” sırasında ortaya çıktığını söylediler. Hafta boyunca Bay Gerke, Hell’s Kitchen’daki evinden Bayan Corrado’nun Yukarı Doğu Yakası’ndaki dairesine yürüdü. Daha sonra hafta sonları “bir çanta taşıdığını” söyledi.

İlk randevularından üç hafta sonra Bayan Corrado, o zamanlar bazı arkadaşlarının “çılgın” olarak nitelendirdiği bir adım attı; o ve Bay Gerke, ailesinin Michigan’daki evini ziyaret etti. Hayal edebileceklerinden daha iyi gitti.

“Arkadaşlarım bunun hızlı olduğunu düşündü ama benim için yapılacak en doğru şey gibi göründü” dedi. “Hiç bu kadar erken olmamıştı.”

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Geziden döndükten bir hafta sonra Bay Gerke, artık var olmayan bir yayın hizmeti olan Quibi’deki sunuculuk işini kaybetti. Sonraki birkaç ay boyunca şehri tamamen terk edip etmemeyi düşündü.

Bay Gerke, “Katie olmasaydı New York’ta kalamazdım” dedi. “Ne zaman şehrin fişini çekmeyi düşünsem, bir türlü çekemiyordum.”

Çift, ilk buluşmalarından on ay sonra Midtown’daki ilk dairelerine taşındı. Ayrıca Goldendoodle köpeği Theo’yu da sahiplendiler.

Haziran 2022’de Bay Gerke, bir fotoğrafçının da hazır bulunduğu Uva’da (ilk randevularının yeri) ayrıntılı bir evlilik teklifi planladı. Ancak sürprizden iki gün önce Bayan Corrado’nun babası Anthony Corrado, acil açık kalp ameliyatına dönüşen rutin stent ameliyatı geçirdi.

Birkaç gün sonra, Bayan Corrado’nun babasının kovulmasından önceki akşam, Bay Gerke çiftin yatak odasında hazırlıksız bir evlenme teklifi yaptı.

21 Ekim’de New Jersey’deki Florham Park’taki Park Avenue Club’da evlendiler. Düğünü Dr. Jenny Barger, daha önce Evrensel Yaşam Kilisesi tarafından papazlık töreni yapılan çiftin arkadaşı. Theo en iyi çocuktu.

Bayan Corrado’nun babasıyla birlikte Billy Joel’in “Ninni”sinin bir versiyonu eşliğinde dans etmesi gerekiyordu, ancak bir karışıklık nedeniyle DJ aynı adı taşıyan başka bir şarkıyı çalmaya başladı: eski bir Kelt ninnisi. Bayan Corrado, İrlandalı düğüne katılanlardan bazıları için gözyaşı dolu bir an olduğunu ancak kendisi ve babası için kahkahalarla dolu olduğunu söyledi.

Bayan Corrado yemininde, “En çılgın rüyalarımda bile yıldızların hizalanıp bana senin gibi birini vereceğini düşünmemiştim” dedi.

Bay Gerke yemininde şöyle dedi: “Telefonuma bakarak geçirdiğim saatler boyunca internette pek çok tuhaf ve harika şey buldum. Ve sen açık ara en sevdiğimsin.”