Kaotik Cringey düğün tostuna bir bardak kaldır

canvade

Yeni Üye
Kısmen, en iyi insanın veya tören hizmetçisinin en popüler markasının nazik kızartma olmasının nedeni budur. En iyi adam, damata hakaret etmek için kişisel hikayelere dayanır ve orada iyi bildiği damat ve daha sonra yapmadığı gelin hakkında belirsiz bir şekilde övünür.

Buradaki amaç hedefi korkutmak, ama çok fazla değil. Ama – ve burada durumumu yapıyorum – çok az değil. Bunun nedeni sadece bir konuşmanın dramdan yararlanması değil. Ne kadar çok kızarırsanız, gülme olasılığınız o kadar artar. Kavurma, daha duygusal bir duyguya döndüklerinde onlara güvenilirlik sağlar.

Komik, komik, Schmaltz. Bu bir düğün tostunun klasik yapısıdır. İnsanlar her zaman komedinin trajediden daha zor olduğunu söyler, ancak tostlarla doğru olmak da zordur. Anahtar, ikisinin ayrılmaz olduğu anlaşılmalıdır.

Kısa bir süre önce, “Inside Out” filminde de çalışan Broadway'in arkasındaki yazar Simon Rich'i öğrendim. Son zamanlarda bir röportajda Pixar'dan ne öğrendiğini, seyircinin nasıl ağlayacağını sorduğumda bana şunları söyledi: “Hileler vermek istemiyorum, ama en büyüğü onu ideal olarak komedi ile silahsızlandırmak.” Seni şaşırtmalısın. ” Onları bir tür duygusal rahatlık içinde tartmalısın. “

En iyi sanat gibi en iyi tostlar Break Sözleşmesi. Ve en komik, doğru bir şey söylüyor. Kabul etmek en zor fikir? Bombalamak sorun değil. Komedyenler bunu her zaman yaparlar. Aynı zamanda sanatçılar ve yazarlar. Asla düşündüğünüz kadar kötü değildir. Ancak bomba saldırısının avantajlarından biri – ve bazıları var -: Başarının çoğu versiyonundan daha fazla anı üretiyor.

2017 “Asla Vermeyeceğim Düğün Tostları” adlı kitabında, aşk, evlilik ve yakın zamanda boşanma hakkında yazan iyi bir arkadaş olan Ada Calhoun, kötü tostların gerginlik derileri hakkında dostça sözler sunuyor.

“Belki de dağınık tostlar iyi hissediyor çünkü ilişkilerin genellikle raylardan çıktığını biliyoruz.” “Aşk kaotiktir ve evlilikler dağınıktır. Sadece biçim veya içerikte daha eğlenceli olmayan tost: daha dürüstler.”