Haftanın Sokak Tarzı Görünümü: Bleicher Summen Cut Cut

canvade

Yeni Üye
Amsterdam'daki sokaktaki insanlara yaklaşmak daha zordur, burada Mark McGoey ile düşünebileceklerinde tanıştım. Genellikle yayalardan (en turistik yerler hariç) daha fazla bisikletçi vardır, bu da şık yoldan geçenleri bir kedi ve fare oyunu gibi durdurmak anlamına gelir. Bay McGoey'nin Nisan ayının sonunda Çarşamba günü bir arkadaşıyla gittiğini ve daha iyi görünmesi gerektiğini görünce bisikletteydim.

Soluk örgü süveteri, ağartılmış, mırıldanmış saçlarının rengine uyuyor ve yaşayan paisley ceketinin altında giydiği canlı paisley ceketinin altına yükseldi. Kazak, onlarca yıl önce onu Dublin'de satın alan babasının elle aşağı olduğunu söyledi. Vermont'taki Middlebury Koleji'nde 21 yaşındaki bir sanat tarihi öğrencisi olan McGoey, ceketini ikinci el, İngiltere'nin Oxford kentinde, yakın zamanda yurtdışında bir dönem geçirdiğini de sözlerine ekledi.

“Deseni ve kesimi sevdim,” dedi onu cekete çeken şey. “Ayrıca kolların bir şekilde kısa olmasını seviyorum. Onu koymayı seviyorum, bu yüzden işler daha fazla çıktığında harika.”