Greta Lee, Lizzy Caplan ve Spike Lee’nin bu hafta NYC’de partide giydikleri

canvade

Yeni Üye
Pazartesi gecesi, fırfırlar, payetler ve tüller giymiş müzik ve film yıldızları Harlem’de Apollo Theatre’da ve SoHo’da Tribeca Film Festivali’nde akşam yemeği için bir araya geldi.

Şehir dışında, Apollo, müzisyenlerin ve hayırseverlerin tiyatronun 90. yılını kutladıkları ve Kareem Abdul-Jabbar ve Sean Combs için ödülleri kabul ettikleri yıllık Bahar ayine ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Wyclef Jean’in performanslarını içeriyordu; Sağlam; Gladys Knight ve MC Lyte’a etkinliğin müzik direktörü Ray Chew ve grubu katıldı.

Daha sonra konuklar otobüsle bir blok ötedeki afterparty’ye götürüldü ve burada “D-Nice” olarak bilinen Derrick Jones ve DJ Kool’un setlerinde dans ettiler. Etkinlik, organizasyon için 2,2 milyon dolardan fazla para topladı.

Şehir merkezindeki Spring Caddesi’ndeki Chanel, Balthazar’da festivalin film yapımcılarına orijinal sanat eserleriyle katkıda bulunan kadın sanatçıları onurlandıran 16. Yıllık Tribeca Festivali Sanatçılar Yemeği’ne ev sahipliği yaptı. İzleyiciler arasında Robert De Niro, Lizzy Caplan, Tracee Ellis Ross, Brendan Fraser, Katie Holmes ve Sofia Coppola vardı. Konuklar, her koltuğa yerleştirilmiş sanat kitaplarını karıştırırken biftek kızartması yediler.

Aşağıda, her etkinlikte en iyi performansı gösteren bazı görünümler yer almaktadır.

Apollo Tiyatrosu Bahar Avantajı

“Gerçekten rahat olmak istedim, bu yüzden kot pantolon giyiyorum.” Bu benim için çok marka.” – Joelle Joseph Sayed
“Siyah olmak, cesur olmak demektir.” Ve güzel. Ve büyük. Yani bu çok büyüktü. Kültürümüzü temsil ediyor.’ – Makaela Reed
“Apollo dünyamıza o kadar çok renk getirdi ki.” Kültür sektörüne – bugün bildiğimiz Amerika kültürü – o kadar çok renk, o kadar caz, o kadar canlılık getirdiler ki, üzerime giydiğim şeyin içinde yayın yapmak istedim.” – Jonathan McCrory
“Ben bir Karayip adamıyım, bu yüzden her zaman tarzları karıştırırım.” Ve tarzımı daha çok büyükbabamdan aldığımı düşünüyorum. Fedoraları seviyorum. “Tanıyor olabileceğiniz ve tanımayacağınız moda tasarımcılarını karıştırmayı seviyorum.” – Wyclef Jean
Tribeca Festivali Sanatçılar Yemeği

“Her zaman olduğu gibi, sınıfı seçtim.” – Tommy Dorfman

“Cadılar Bayramı 1920’lerle buluşuyor gibi hissediyorum.” Ama hepsinden önemlisi kendimi çok şık hissediyorum.” – Zazie Beetz

en çok giyinen yukarıdan, aşağıdan ve şehrin her yerinden harika kıyafetler içerir.