Cyn'den ayrılmak zor. Reddit Bros yardımcı olabilir.

canvade

Yeni Üye
“Bunu söylediğinde bir Cyn attım,” dedi Bay Robertson. “Ben, 'harika, ne olursa olsun' diye düşündüm.

Sadece bu gece, benzer semptomları tanımlayan başka bir zor CYN kullanıcısının Reddit grubunda bir göreve rastlamıştı. Kişiye döndü ve ikisi konuşmaya başladı, dedi şimdi üç ay boyunca Cyns'siz ayrılan Robertson.

Katkı, Bay McHugh'un geçen yıl kaydettiği üç gönüllü moderatörden biri olan 41 yaşındaki Don Hood tarafından yazıldı. Bay Hood, işinin dışında saatlerce Kuzey Carolina'da emlak müdürü olarak saatler geçiriyor ve gruptan yabancılarla doğrudan mesajlar, metinler ve bazen çağrılar hakkında kontrol ediyor.

Bay Hood, 20'li yıllarda grubun birçok adamıyla “baba” rolü üstlendiğini söyledi.

Yaklaşık bir yıl önce Cyns'den vazgeçen Bay Hood, “Gençlere cehennem ve sert bir aşk veriyorum” dedi. Gerçek hayatta şunları ekledi: “Orada oturup diğer erkeklerle, özellikle de herkesin kullandığı bir şeyle ilgili sorunlarınız hakkında konuşmuyorsunuz.”

Bazen grubun teşvik edilmesi, Bay Hood'un tekrarlanan takip mesajları, nikotinin genç bir kişiye sosyal baskısının ve fiziksel cazibesinin üstesinden gelmek için yeterlidir. Ama her zaman değil. Bay Hood, çarpıntı yaşadıktan sonra yaklaşık bir hafta duran 18 yaşındaki bir çocuğa söylediğinde biraz yenildi.

“Etraflarındaki herkes onları kullanıyor, bu yüzden onları tekrar kullanıyorlar,” dedi Bay Hood.

Zyn'e Hayat

Diğer anonim redditörlerle kaç tane destekleyici mesajı değiştirdiğinize bakılmaksızın, Cyns'ten vazgeçenler, bir kullanıcı adının arkasına saklanamayacağınız daha hain bir bölgeye sahip olmalıdır: gerçek hayat.

Denver'da bir gözcü olan 26 yaşındaki Devon Verro, CYN'yi durdururken aile üyelerinin çoğunun nikotin ile mücadele ettiği gerçeğiyle mücadele ediyor. Geçen ay babasını ziyaret ettiğinde, “tatlı” yaptı, ancak gelmeden önce cyns ve sigaralarını gizlemek için çok başarılı bir çaba gösterdi.