700 dolarlık bir takvim evliliğinizi kurtarabilir mi?

canvade

Yeni Üye
Perşembe sabahı çöküşümüzden sonra beş ila yedi iş günümüzü aldık. Sorunumuzu belirledik – hane halkımız için temel bilgiler sadece merkezi bir konum yerine konuşma parçacıklarına veya rastgele Google takvimine ayrıldı ve aylık taksit ödemesine sahip bir çözüm aradı.

Özel işlevlerin geliştirilmesi için isteğe bağlı yıllık 79 ABD Doları ile etkinleştirilebilen 170 ila 630 ABD doları büyüklüğüne bağlı olarak pahalı olabilen saha ışığı takvimi, planlama çatışmalarımızı göz ardı etmeyi imkansız hale getirdi. Şirket, Anneler Günü için bazı takvimlerinden 30 dolar aldı.

Çeşitli tarihlerimiz, sabahın erken saatlerinde ve akşam içeceklerindeki çağrılar, koridorumuzun ortasındaki tavan ışığının komuta pozisyonundan tüm renk kodlu şöhretlerinde günde 24 saat patladı.

Yaklaşık 888.000 ailenin bir çatı penceresi var, 2 yaşın altında iki çocuğu olan ortak olan Michael Segal bana söyledi. Bir duvara asabileceğiniz büyük boy takvimler kategorisindeki ilk girişlerden biri olan soba, üç çalışan anne tarafından yaratıldı ve kendisi tavan ışığının büyük boyutlu bir versiyonudur. Şirket aynı zamanda Anneler Günü için bir satış düzenlemesine ve Anneler Günü için yüzde 15'lik bir indirim teklif etmesine rağmen, 700 ABD Doları için aylık 9 ABD Doları ile satılıyor (Instagram Raporlama İmzası: “Soba Planının da oynayabilmesi için oynamaya izin verin.)

Ürünün arkasındaki fikir, Hearth'ın ortak ortaklarından Susie Harrison, “birincil bakıcıların beynini ortaya çıkarmak ve bunu herkesin görebileceği bir sisteme koymak” ın oluştuğunu söyledi. Çağrı üzerine, Bayan Harrison hatalı telefon servisi için özür diledi. Oğlu hastaydı ve birkaç dakika sohbet etmek için üst kattaki bir odaya kaçmıştı.

Diğer ailelerin takvimlerini nasıl kullandıklarını bilmek istedim ve önümüzdeki birkaç haftayı araçların gücü ve şüphecileri ile konuşmak için geçirdim: çoğu ortak, dijital bir takvim içerebilecek aile bütçeleri ile. Hepsi 35 ila 50 yaşındaydı, küçük çocukların yetiştirilmesi ve kariyer gereksinimlerini dengelemeyle bağlantı kurdu.