Beyoncé doğal saç bakım rutinini paylaştı. İşte bu yüzden önemli.

canvade

Yeni Üye
İnsanlar neden Beyoncé'nin saçının uzunluğuna takıntılı?


Beyoncé'nin saçları yıllardır inceleme altındaydı. Genellikle peruk ve örgülerle dikkat çeken pop yıldızı, birçok ünlü gibi saçlarını çoğunlukla uzatmalarla şekillendirdi. Ancak uzun süredir saç örgüsü kullanması bazılarının saçının videoda göründüğü kadar uzun olduğuna inanmasını zorlaştırıyor.

Bu iddialar, hayranlarının, kuaförünün ve hatta annesi Tina Knowles'ın, Beyoncé'nin saç stilini zorunluluktan değil kendi tercihi olarak kullandığını kamuoyu önünde doğrulamasına yol açtı. 2019'da Instagram'da paylaşılan ve artık silinen bir videoda Bayan Knowles, söylentilere son vermek için kızının koyu kahverengi, bele kadar uzanan saçlarını tarıyor. Video, videoya “HANGİ PERUK ÖRÜYOR” başlığını atan Bay Farinah tarafından yeniden yayınlandı. EVET EVET ELBETTE.”

Ve 2017'de Bayan Knowles, Instagram'da kızının gerçek sarı saçlarını düşük at kuyruğu halinde gösteren bir fotoğraf yayınladı.

“GÜMRÜK HİZMETLERİ!!!! Bebeğimin saçlarının tekrar çıktığı için çok mutluyum!! Beni yakalayacak,” başlığında şaka yaptı.

Bekle, güvenilir bir saç bakım markasına sahip olmak için uzun saça mı ihtiyacın var?


Kesinlikle yardımcı olabilir ama hayır. Örneğin, SheaMoisture ve Nubian Heritage gibi popüler güzellik markalarının üreticisi Sundial Brands'ın kurucusu keldir.

Beyoncé'nin uzun saçlı olduğuna inanmak neden bu kadar zor?


Siyah kadınların doğal saçlarının yalnızca sınırlı bir uzunluğa sahip olabileceğine dair uzun süredir devam eden bir klişe var; bu da bazılarının siyah kadınların uzun saçları varmış gibi davrandıkları veya uzun saçları varmış gibi hissettikleri için güzelliği düzeltmek istedikleri için saç uzatma taktıklarına inanmalarına neden oluyor. beyaz insanların standartları. Gerçekte, pek çok siyah kadın kolayca uzun, sağlıklı saçlara sahip olabilir, ancak bu damga hala devam ediyor.

Siyah kadınlar, çok yönlülüğü neredeyse sınırsız farklı saç stillerine olanak tanıyan doğal dokuları benimseyerek, uzun zamandır saç yeniliğinin öncüleri olmuştur. Afro dokulu saçların şekillendirilmesi ve bakımı zaman ve dikkat gerektirebileceğinden örgüler ve örgüler de koruyucu saç stilleridir. Örneğin, örgüler ve örgüler havuza veya spor salonuna yapılan gezilerin yönetimini kolaylaştırır ve koruyucu bir stil, seyahat sırasında çok daha az saç ürününün paketlenmesini gerektirir ve bagajınızda yerden tasarruf sağlar. Bu stiller, düzgün bir şekilde kurulduğunda ve bakımı düzgün yapıldığında günlük saç manipülasyonunu azaltarak uzunluğun korunmasını sağlayabilir.

Anladım! Tina Knowles bu son gelişmeler hakkında ne söyledi?


Bayan Knowles daha sonra komedyen Katt Williams'ın permasız, uzun doğal saçlarıyla övündüğü bir videoyu yeniden yayınladı. Instagram hesabından arsız bir başlıkla paylaştığı klipte Beyoncé'nin ve doğal saçlarının bir fotoğrafı yer alıyordu.